Filmpje: 37 weken zwanger en hoelahoepen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wist je dit… hoelahoepen is he-le-maal hip! Het is goed voor je buik en taille en je verbrandt er net zoveel mee als wanneer je hardloopt. Als zwangere vrouw is het best een uitdaging om goed te blijven bewegen. Welke sport past nou het beste? Zelf vinden we zwemmen heerlijk, maar toen ontdekten we dit filmpje…

Zwanger en hoelahoepen

Deze vrouw is 37 weken zwanger en fanatiek hoelahoepster (is dat een woord)? Ze schrijft: “Er is een vooroordeel dat zwangere vrouwen vaak niet actief zijn tijdens hun zwangerschap. Ik hoop al meer dan 3 jaar en deze zwangerschap heeft me niet doen stoppen. Het is hartstikke veilig voor zwangere vrouwen en ook echt een goede oefening: de heupen blijven in beweging en ook gebruik je je bekkenbodemspieren.”

De reacties onder de video laten zien dat veel mensen hartstikke verbaasd zijn dat deze hoogzwangere vrouw nog steeds zo fanatiekt hoelahoopt. Wij hebben ook veel respect! Het feit dat de hoelahoep licht geeft is helemaal cool: dit filmpje is echt leuk om naar te kijken!

Zelf een hoepel kopen

Oh ja, of je nou zwanger bent of niet: we kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geworden om zelf te gaan hoopen. We kwamen een ontzettend leuke shop tegen, waar je unieke, handgemaakte en opvouwbare hoepels kunt kopen. De shop heet Hoop it Yourself en je vindt er allerlei hippe hoepels (de foto van boven dit artikel is 1 van hun hoepels). Wij gaan er eentje kopen!

Bekijk ook dit toffe filmpje van een mama die samen met haar dochtertje haar work-outs doet. Geniaal!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*