Doodgeboren kindje komt tot leven in de armen van moeder

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

 

Wat een verhaal vol hoop en liefde! De Australische Kate Ogg kreeg na de zware bevalling van haar tweeling het verschrikkelijke nieuws dat een van de twee kindjes, het jongetje Jamie, het niet had gehaald. Kate vroeg aan de doktoren of ze hem vast mocht houden om afscheid te nemen. Twee uur lang hield ze hem stevig tegen zich aan en wat er toen gebeurde… het doodverklaarde jongetje kwam weer tot leven!

Wat een wonder

Vol trots zitten de ouders op de bank in de talkshow, met hun vijf maanden oude kindjes. Ze vertellen over hoe ze het jongetje over z’n hoofdje aaiden en dat ze hem over hun dromen met zijn leven vertelden. Opeens begint het jongetje te bewegen! De doktoren zeiden dat het slechts stuiptrekkingen waren, maar als hij ook nog wat moedermelk van Kate’s vinger zuigt, moeten ze wel in dit wonder geloven. Wat geweldig dat Kate haar moederinstinct volgde!

Bekijk ook het filmpje ‘de kracht van een aanraking‘, over een tweeling die de bevalling bijna niet overleefde, maar gered werd door een aanraking.

2 Comments

  1. 1
  2. 2

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*