Deze ‘zwangere’ papa’s droegen een maand een nepbuik

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Drie Engelse mannen, Jason Bramley, Steve Hanson en Jonny Biggins, droegen tot vandaag, (Moederdag in Engeland) een nepbuik die een zwangere buik simuleerde. Al hun ervaringen met de 15 kilo wegende buik hielden ze bij op hun website. Met deze opmerkelijke actie willen ze aandacht vragen voor hun boek The Book of Mums, 

Mannen met nepbuik

Het ‘harnas’ dat ze dragen moet een zwangere buik in het derde trimester voorstellen. Ze moeten ‘m altijd omhouden, dus ook ’s nachts tijdens het slapen. Ok, alleen tijdens het douchen gaat het pak -dat zelfs op hun blaas, buik en longen drukt- even af. Met deze actie willen ze moeders eren.

3 pregnant dadsEn hoe ze het vonden…

Ja, ze hebben (nog meer) respect gekregen voor zwangere vrouwen. Steven verklaarden: “Het is heel, heel zwaar. Het moeilijkst is het lopen naar m’n werk. En kleine dingetjes zoals een gevallen pen oprapen zijn monsterklussen geworden!” Johnny voegt eraan toe: “Ik heb opgegeven om zelf m’n veters te strikken.” Steven: “En dan hebben wij alleen nog maar dat gewicht om te dragen: we hebben geen last van hormonen of andere dingen.” Jason: “Ik vraag me echt af waarom zwangere vrouwen geen rolstoel gebruiken. Op kantoor gebruik ik m’n bureaustoel nu om overal heen te komen!”

Inmiddels hebben de mannen hun doel (6000 likes op Facebook) gehaald, en dat betekent dat ze nu ook weeën mogen ervaren. Dit idee kwam afgelopen maand van een paar lezers en ja… ze moesten er echt aan geloven. Op hun Youtubekanaal bekijk je hun belevenissen.

Bron: Dailymail // Foto ‘Man met watermeloen onder zijn shirt’ via Shutterstock.

Bekijk ook: zo voelen vrouwen zich in hun derde trimester.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*