De bestgelezen artikelen van augustus

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

We praten je even helemaal bij in deze blog. We kregen de afgelopen maand meer dan 160.000 lezers op de blog, superleuk! In Google Analytics konden we zien welke artikelen het meest bekeken zijn. Deze blogs mag je niet miss dus. We zetten ze hieronder op een rijtje.

1. Foutje! Het ‘geweldige design’ blijkt niet te zijn wat deze vader dacht

Een moeder postte een foto van haar kindje online, aangekleed door zijn papa. De vader was heel enthousiast over het ontwerp van het pakje van Nick, maar had niet door dat het een gewoon boxpakje was, dat hij verkeerd om had aangedaan…

verkeerd aangekleed boxpakje

2. Mijn echte post-zwangerschapslichaam

Veel moeders hebben hier moeite mee: dat je lichaam niet meer wordt zoals het ooit was, vóór je zwangerschap. Jullie Bhosale, voedingsdeskundige en moeder van 2, deelde kwetsbare foto’s van haar lichaam na twee zwangerschappen

lichaam zwangerschap

3. Gedachtes van een moeder over hoe je leven verandert na het krijgen van een kind

We vonden op internet deze prachtige, enorm herkenbare brief, van een moeder die beschrijft hoe je leven verandert als je een kind krijgt. Het artikel kreeg meer dan 17.000 likes!

4. Waarom is er zoveel ophef over deze foto van een keizersnee?

Een week geleden plaatste Helen Carmina een prachtige foto op Facebook van een moeder en haar baby. Het hoofdje van de baby rust op het schaambot van de moeder. De foto lokte veel discussie uit. Maar niet het feit dat het naakte lichaam van de moeder te zien is, veroorzaakte ophef. Het was de keizersnee op de onderbuik van de moeder die voor veel mensen confronterend was.

ophef foto baby keizersnee

5. Prachtige zwangerschapsfoto Gay Pride gaat viraal

‘I don’t care if she’s gay’ schreef de zwangere Loesje (26) op haar buik. Fotograaf Darren Simon maakte op de Gay Pride de prachtige foto en schreef erbij: “Persoonlijk vind ik onderstaand foto krachtig en prachtig.” Hij deelde de foto op z’n Facebook want hij wilde weten wie de vrouw was. Het plaatje kreeg meer dan 17.000 likes en werd 3600 keer gedeeld. Ook verschenen er een berg positieve reacties onder de foto.
Schermafbeelding 2015-08-06 om 12.54.47

Bekijk ook ons vorige overzicht met bestgelezen blogs van de maand.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*