Deze bruid gaf haar baby de borst tijdens haar huwelijksceremonie

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wanneer je baby honger krijgt, kan je niet even zeggen: “wacht even, ik ben nu eeuwige trouw aan het beloven aan papa.” Fotografe Lana Nimmons schoot een prachtige foto van Christina die tijdens haar huwelijksceremonie haar dochtertje de borst gaf.

Bruid geeft baby de borst tijdens huwelijksceremonie

Toen de 9 maanden oude Gemma begon te huilen tijdens de huwelijksceremonie, keek mama Christina haar verloofde Danny aan. “Het gaat gebeuren,” vertelde ze hem. Want ja, wachten met het geven van borstvoeding is niet echt een optie als je baby hongerig is.

Lees ook: Zwangere bruiden stralend op de foto

Borstvoeding geven in je trouwjurk

“Ik moest het doen!,” vertelt Christina. “Danny is altijd zo’n geweldige ondersteuning als het gaat om borstvoeding geven, dus hij knikte omdat hij er achter stond.” Terwijl het stel in de meest prachtige kleding zat op hun huwelijksceremonie gaf Christina Gemma de borst.

Honderden reacties van bruiden met baby

“De mensen op mijn bruiloft waren niet verbaasd dat ik Gemma voedde tijdens de ceremonie, omdat ik haar altijd op een bepaald moment voed,” zegt Christina. Haar bruiloftsfotografe Lana Nimmons nam een foto van het leuke moment en Christina plaatste het in de Facebookgroep ‘Breastfeeding Mama Talk’. Moeders vanuit de hele wereld reageerden met hun eigen trouwfoto’s waar ze hun baby borstvoeding gaven. Wat ontzettend leuk!

Prachtige close-up van bruid met baby

Fotografe Lana plaatste nog meer foto’s op Instagram en Facebook. Een prachtige close-up van de bruid en haar dochtertje en een grappige foto van het bruidspaar en hun bruidsjongens en -meiden bij de balie van een fast-food keten.

Bron: The Huffington Post

Lees ook: Bruidsmeisje bevalt op bruiloft van beste vriendin

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*