Broadway acteur komt op voor moeder met autistisch zoontje

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

“Ik ben boos en verdrietig.” Zo begint Kelvin Moon Loh zijn Facebookbericht. De Broadway-acteur uit zijn verontwaardiging om de reacties van het publiek op een moeder die haar autistische zoontje meenam naar de voorstelling en wil zo de moeder steunen.

Acteur steunt moeder van autistisch zoontje

Tijdens de voorstelling begon een zoontje van een vrouw uit het publiek harde geluiden te maken. Het kwam erg ongelegen tijdens het hoogtepunt van de laatste acte. De fantasie van de scene was weg. Maar de reacties van het publiek op deze vrouw vind Kelvin ongehoord. “Ik hoorde gemompel van ‘waarom zou je zo’n kind meenemen naar het theater?’ Dat is slecht. Erg slecht.”

Ze doet haar best

Het voorval had grote impact op Kelvin. Hij schrijft: “Ik wilde schreeuwen en de show stilleggen om te zeggen ‘RELAX IEDEREEN. ZE DOET HAAR BEST. KAN JE NIET ZIEN DAT ZE HAAR BEST DOET???!!!'”

Bekijk hier: Ontroerend tekenfilmpje van een vader.

acteur autistisch kindje opkomen voor

Kindvriendelijk theater

Kelvin Moon Loh vindt het erg dapper van de moeder dat ze met haar autistische zoontje naar het theater kwam. Daar is het kindvriendelijke theaterstuk ook voor bedoeld, vindt Kelvin. Hij maakt een standpunt door te zeggen dat hij liever ieders ticket opnieuw zou betalen, dan dat hij die moeder en haar zoontje niet toe zou laten in het theater.

Bekijk ook: Dit deelden bekende mama’s op Instagram.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*