Wauw! Vader bekijkt geboortefilmpje van zijn baby en ziet dit…

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wauw! Wat prachtig om te zien! Toen cabaretier Michael Jr. het geboortefilmpje van zijn kindje opnieuw bekeek, zag hij hoe bijzonder de band is tussen vader en baby. Net nadat zijn dochtertje geboren werd, reageerde ze op een bijzondere manier op zijn stem.

Band tussen vaders en hun ongeboren kindjes

Dat baby’tjes in de baarmoeder een speciale band ontwikkelen met hun mama is breed bekend. De foetus maakt elke hartslag, elke beweging en elke emotie van de moeder mee. Maar ook vaders kunnen een bijzondere band hebben met het ongeboren baby’tje. Daar kwam deze papa ‘toevallig’ achter toen hij het geboortefilmpje van zijn dochtertje opnieuw bekeek.

Lees ook: Krachtige liefdesboodschap van vader na geboorte zoontje

Huilende baby kalmeert direct door papa’s stem

Na de bevalling was het dochtertje van Micheal Jr. helemaal overstuur. Op het filmpje zie je hoe Micheal naar haar toe gaat en tegen haar begint te praten. “Ik ben hier,” vertelt hij haar, “het komt goed.” De beelden spreken voor zich: op het moment dat Michaels dochtertje zijn stem hoort, wordt ze direct rustiger.

“Ik houd van je”

Moet je kijken wat er gebeurt als Micheal haar vertelt dat hij van haar houdt: ze opent haar ogen en kijkt haar vader aan! “Dat was echt geweldig,” vertelt Michael. Hoe bijzonder is het om te zien, dat je dochter die je nog nooit ontmoet hebt, direct reageert op je stem!

Bijzondere boodschap voor alle papa’s

Een bijzonder filmpje. Niet alleen voor Michael, maar voor alle papa’s die nu nog wachten op het moment dat hun dochtertje geboren wordt. Want ook al heb je je kindje nog niet gezien, je kindje luistert in de baarmoeder al naar jouw stem en krijgt vertrouwen in jou als vader. Hoe tof is dat?!

Bekijk ook: 8x grappige uitspraken van vaders tijdens de bevalling

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*