Beebielove liet zich inspireren door oude ambachten

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door Beebielove

Hoe fijn moet het zijn geweest… in je mooiste jas naar de parfumerie om jezelf te verwennen met een prachtig flesje geurwater. Voor het weekend naar de barbier voor een haarfijne scheerbeurt met schaar, schuim en mes. En de schoenmaker lapte je lievelingsschoenen aan zijn leest zo weer op.

beebielove_w14_4Elke dag een feestje!

Terug naar de basis dus, naar de tijd van handwerk, nijverheid en genieten van kleine dingen. De parfumerie en de kleermaker spelen een hoofdrol op de shirtjes voor de meiden. Ze zijn er in rood, roze en blauw. Nieuw dit seizoen is het heerlijk draagbare sweat colbertje voor de kleintjes. Het combineert geweldig met de schattige rokjes met meerdere lagen in blauw, rood/roze en groen. Natuurlijk ontbreken de tuniekjes en sweat rokjes niet. Leuk met een giletje en een vestje in grijs, roze, donkerblauw of helblauw. Ga je tot slot voor het wollen stippenjasje, aan de onderkant afgewerkt met plisé, of het draagbare, functionele jasje met teddyvoering? Hoe dan ook, de outfit is helemaal af en elke dag is een feestje!

beebielove_w14_33Noeste arbeid

De barbier en de smid doen het goed op de shirts voor de jongens. De armygroen-, groen-, blauw- en roodtinten van deze collectie zijn superhip en stoer in combinatie met de armyprints. We introduceren een aantal nieuwe items zoals een sweat giletje, een broek met bretels en houtjes touwtjes vesten. Ze passen naadloos bij de sfeer van weleer. Kortom, een complete eigentijdse en eigenwijze collectie met een knipoog naar toen, waar iedere jongen zich in thuis zal voelen.

beebielove_w14_25Jong geleerd…

Ook de allerkleinsten doen deze winter natuurlijk weer mee. De collectie is opnieuw uitgebreid, onder andere met een unisex jumper. De bloemetjesprint en zachte roze tinten, samen met de candy- en kleermakerprints geven de meisjes helemaal de look van toen. Voor de jongens brengen we een eerbetoon aan de fietsenmaker en de barbier, met de kleuren lichtblauw, donkerblauw en rood. Daar maak je de nostalgische blits mee!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*