Battle of the bellies: buiken vergelijken

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Sheena van de blog Bean in Love was in de bijzondere gelegenheid om een tweelingzwangerschap met een eenlingzwangerschap te vergelijken.  En dat is leuk om te zien!

Ouders van een tweeling en een eenling

Op 9 juli 2012 werden zij en haar man ouders van de meisjes Seraphia en Cecilia en in januari 2014 kregen ze zoontje Sebastian. In deze blog vergelijkt ze buiken! Sheena: “Het was duidelijk dat mijn tweelingzwangerschap me een king size belly zou bezorgen, en het leek me leuk om te kijken hoeveel groter m’n buik precies was. Check it:”

12weeks_thumb[3]

16weeks_thumb[2]

17 weeks_thumb[2]

18weeks_thumb[2]

21weeks_thumb[2]

23weeks_thumb[2]

27weeks_thumb[2]

30weeks_thumb[2]

32weeks_thumb[2]

34weeks_thumb[2]

36weeks_thumb[2]

37weeks_thumb[2]

Sheena: “Bizar hè! De eerste helft van Seb’s zwangerschap was niet zoveel anders als die van de meiden, maar de tweede helft: whao! En geloof het of niet, maar m’n eenlingzwangerschap was zwaarder dan die van de tweeling. Alles deed pijn, m’n heupen, m’n rug, ik had zenuwpijn, ik was moe (ongetwijfeld door het achternalopen van de tweeling) en ik had ochtendmisselijkheid tot week 15 (bij de meiden helemaal niet). Maar het gewichtsverschil was ongelooflijk: Sebastian voelde zo licht als een veertje vergeleken met de lading die ik bij de tweeling droeg: 13 pond aan baby vergeleken met 7,5 pond.”

“Tegen het eind van m’n tweede zwangerschap kon ik deze vergelijkingsfoto maken.”

photo 4_thumb[2]

“10 weken verschil in belly size! Dus dat zou betekenen dat ik bij week 37 van de tweeling de omvang van een zwangerschap van 47 weken had. Gekke gedachte!”

Bekijk ook: fotografe maakt zwangere selfies. En lees ook het interview: hoe is het om tweelingmoeder te zijn?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*