Baby’tje overleeft abortuspil na miskraam

wonderbaby abortus miskraam

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Toen Michelle Hui en haar man Ross uit Engeland vorig jaar een miskraam kregen met 6 weken, stortte hun wereld in. Vijf scans in het ziekenhuis bevestigden het slechte nieuws en Michelle werd aangeraden een abortuspil te nemen om haar baarmoeder te reinigen. Toen ze voor een laatste operatie (om bloedpropjes uit haar baarmoeder te verwijderen) naar het ziekenhuis ging, vingen de doktoren ineens een hartslag op!

megan mamaZwanger van een wonderbaby

Michelle bleek nog steeds zwanger. De dokteren vertelden Michelle dat ze zwanger was geweest van een tweeling en een van haar baby’s de miskraam en abortuspillen had overleefd. Michelle: “Ik zag de hartslag maar ik kon het niet geloven. We waren door zo’n zware tijd gegaan en ik wilde geen valse hoop krijgen. De dokter haalde er een andere dokter bij die nog eens een scan deed. Hij zei: ‘dit ga je niet geloven, er is een hartslag.’ Ik voelde me zo gelukkig!” In februari is baby Megan geboren, zusje van Mya (4) en Noah (2). Megan is nu een gezonde baby van 18 weken.

meganBoos

Michelle: “Ik was natuurlijk heel blij, maar ook boos omdat de doktoren de baby niet hadden gezien. Ze zeiden dat de bloedpropjes waarschijnlijk voor schaduwen hadden gezorgd zodat de foetus niet zichtbaar was.” De doktoren hadden nog nooit van zo’n geval gehoord en Michelle’s verhaal is in medische tijdschriften verschenen. Michelle: “Iemand heeft over ons gewaakt.”

Lees ook: baby gered door koeienhart.

Foto’s: Facebook.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*