Babynamenapp lanceert update met o.a. Nederlandse namen!

baby namen app

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Een tijdje terug schreven we over ‘de tinder voor babynamen‘. Een leuke app waarbij je samen met je partner kunt swipen tot je een match hebt, dus een naam die je allebei leuk vindt. De BabyNames app heeft een update gekregen en er staan er meer dan 5000 nieuwe namen in, waarvan 1000 Nederlandse namen. Yes, we kunnen weer swipen!

BabyNames voegt filters en Nederlandse namen toe

BabyNames heeft ongeveer hetzelfde concept als de bekende datingapp Tinder. Eerst koppel je de accounts aan elkaar, zodat de app weet wanneer er een match is. Vervolgens kun je in je eigen tijd namen kiezen. In beeld verschijnen verschillende meisjes- en jongensnamen. Vind je de naam leuk? Dan swipe je naar rechts. Vind je de naam helemaal niks? Dan swipe je naar links.

Update

Maar nu is er een update gelanceerd, waardoor je kunt filteren op landen, beroemdheden, hipsters, sporters en meer. Niet alleen de filters zijn nieuw, er zijn ook meer dan 5000 nieuwe namen toegevoegd, inclusief een heleboel Nederlandse namen. We kunnen dus weer flink aan de slag met het vinden van namen!

Lees ook Deze app vertelt waarom jouw baby huilt

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*