Verslavende app helpt jou bij het vinden van de perfecte babynaam

babynamen app tinder

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ben jij druk bezig met het kiezen van een babynaam voor jouw kleintje? Er zijn zóveel namen om uit te kiezen, waardoor het soms lijkt alsof je door de bomen het bos niet meer ziet. De App BabyNames is jouw redder in nood! De App helpt jou en je partner bij het zoeken van de perfecte babynamen.

Tinder voor babynamen? Ja écht!

BabyNames heeft ongeveer hetzelfde concept als de bekende datingapp Tinder, maar dit doe je samen met je partner en niet om een partner te vinden ;). Eerst koppel je de accounts aan elkaar, zodat de app weet wanneer er een match is. Vervolgens kun je in je eigen tijd namen kiezen. In beeld verschijnen verschillende meisjes- en jongensnamen. Vind je de naam leuk? Dan swipe je naar rechts. Vind je de naam helemaal niks? Dan swipe je naar links.

Lees ook Ken je de Mijn Verloskundige-App al?

It’s a match!

Als jouw partner dezelfde naam naar rechts heeft geswipet, hebben jullie een match! Alle matches worden opgeslagen, zodat jullie later samen door de lijst kunnen om te bekijken welke namen geschikt zijn. Er staan 30.000 namen in de app, zodat je genoeg keuze hebt. En het werkt heel erg verslavend! Ben je benieuwd naar de app? Hier kun je hem downloaden voor Android en Apple.

Natuurlijk kun je ook altijd door onze database met tienduizenden namen scrollen!

Lees ook Deze app vertelt waarom jouw baby huilt

One comment

  1. 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*