De 3 favoriete blogs van 2015 van Marijke

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Wat is het leuk om terug te kijken op de mooiste en meeste blije blogs van het afgelopen jaar! Voor wie niet alle blogs hebben gelezen: dit waren drie blogs die je echt niet kan missen.

Drie blogs die je niet kunt missen

De ene blog is emotioneel, het andere humoristisch, maar wat deze drie blogs met elkaar gemeen hebben, is dat ze mij met een blij gevoel achterlieten. Daarom vind ik het leuk om deze blogs met jullie te delen:

1. Gedachtes van een moeder over hoe je leven verandert na het krijgen van een kind

Wat een prachtige brief is dit! Ik weet nog dat ik deze brief voor het eerst las. Achter mijn bureau vertaalde ik regel voor regel de brief in het Nederlands. Hoe verder ik kwam, hoe dieper ik erin zat. Op het moment, aan het einde van de brief, dat de schrijfster met tranen in haar ogen aan haar dochter vertelt: “Je zult er nooit spijt van hebben,” zat ook ik met tranen in mijn ogen. De moeite waard om te lezen!mama dochter emotioneel zwangerschapaankondiging

2. Filmpje: dit stel had een geniale verrassing na de bevalling

Toen dit filmpje op de site kwam, hebben veel lezers meegenoten van de verbaasde gezichten van het kraambezoek van Korey en zijn vrouw. Ze hielden het geslacht van hun baby geheim, maar behalve dat, was er na de geboorte nog een verrassing dat het kraambezoek niet aan had zien komen…

verrassing home

3. Filmpje: blinde mama ziet baby op de 20 wekenecho

Ik kan me niet voorstellen hoe het moet zijn om zwanger te zijn en te weten dat je je baby nooit zal zien. Tatiana, die vanaf haar zeventiende blind is, moest bij haar echo’s aan de dokter vragen hoe het kindje eruit zag. Maar dan overhandigt de dokter haar een 3D-print van haar baby. Ontroerend!

blinde mama home

Bekijk ook deze blog boordevol inspiratie: designer deelt haar hippe babykamer + favoriete adresjes.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*