Na 17 jaar eindelijk zwanger!

zwanger na 17 jaar

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Pak de tissues er maar bij, want na het zien van dit filmpje houd je het niet droog. Deze aanstaande ouders probeerden al een hele lange tijd zwanger te worden. En nu, na 17 jaar, is de vrouw zwanger van haar eerste kindje!

In verwachting van eerste kindje, na 17 jaar

Dana Graves-Griffin en haar man, Arkell Graves hadden altijd al een kinderwens. Nadat ze 17 jaar geleden in het huwelijksbootje stapten, wilden ze ook zo snel mogelijk kinderen, maar dit lukt helaas niet. Dana kreeg verschillende keren miskramen, maar nu heeft ze eindelijk geweldig nieuws voor haar man!

Vijf maanden zwanger

Dana had moeite om af te vallen en ging hiervoor naar de dokter. Hij kwam al snel achter de oorzaak. Ze was namelijk al vijf maanden zwanger! ‘Mijn man en ik hadden de hoop vijf jaar geleden al opgegeven. Ik ben in de wolken!’, vertelt Dana.

Bekijk ook hoe deze man verrast werd.

Emotionele vader

In een filmpje zie je de man van Dana, als hij erachter komt dat zijn vrouw zwanger is. Zijn reactie is geweldig! ‘Ben je zwanger? Ben je écht zwanger?’, zegt hij terwijl hij begint te huilen van blijdschap. Op 16 februari 2016 verwachten ze hun eerste kindje.

Lees ook: moeder krijgt drieling na 13 jaar proberen, op vrijdag de 13e.

Foto van zwangerschapstest via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*