Wesley en Yolanthe over hun aanstaande baby!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Nog maar kort geleden maakte Wesley Sneijder op een originele manier bekend dat hij en Yolanthe een kindje verwachten. Inmiddels zijn beide BN’ers geïnterviewd over de zwangerschap, en wat blijkt: Yolanthe wist niet eens dat Wesley het Grote Nieuws die avond bekend zou maken!

Yolanthe zwanger

Toen Wesley hoorde dat Yolanthe zwanger was ‘had hij een gevoel van compleet geluk: mijn wens werd werkelijkheid. Het was zo emotioneel, zo bijzonder.’ Hij kon het nieuws niet voor zich houden en besloot na zijn doelpunt tegen Turkije aan de wereld te laten weten dat ze een kindje verwachten. Maar Yolanthe wist van niets, zo onthulde ze in haar column in Grazia: “Het was handig geweest als ik het had geweten, dan had ik het nieuws eerst nog persoonlijk aan een aantal vriendinnen kunnen vertellen, die nog van niets wisten. Maar het maakt eigenlijk ook niet uit. Het voelde heel speciaal en goed voor hem, dus is het helemaal perfect. Hij is zo blij, en heel trots.”

Wesley Sneijder gaat Yolanthe helpen

De eerste echo zit er ook alweer op! Wesley vertelt: “Het moment dat je voor het eerst het hartje hoort, is geweldig. Ik zal dat nóóit meer vergeten. In mijn vrouw kloppen nu twee hartjes waar ik onbeschrijfelijk veel van hou. Het is zo bijzonder dat dit Yolanthe en mij mag overkomen.” Ook geeft Wesley aan dat hij Yolanthe zal helpen waar nodig: “Niets zal te veel voor mij zijn. Ik ben geen vader die zijn baby in moeders armen schuift als er een luier verschoond moet worden. Integendeel! Ik geniet nu al van de gedachte dat ik de baby een flesje kan geven.”

Bron: Show.nl en Grazia // Foto: “Untitled” door UK in Italy, licentie Creative Commons Attribution 2.0

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*