Tweelingzusjes met verschillende huidskleur geboren

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

‘Zijn ze alle twee van jou?’ ‘Zijn ze écht zussen?’ ‘Zijn ze wel familie?’ Zomaar een paar vragen die Hannah Tyler en Kyle Armstrong vaak te horen krijgen. Niemand gelooft dat hun dochters tweelingzusjes zijn. De reden? Myla heeft een bruine huidskleur en Anaya is blank.

Tweelingzusjes hebben verschillende huidskleur

Hannah en haar partner Kyle hebben beide een andere huidskleur. Maar dat hun tweeling die ook zou hebben, hadden hun omgeving niet verwacht. Myla lijkt met haar bruine huidkleur meer op haar vader en Anaya lijkt met haar blanke huid meer op haar moeder.

Apart set genen

Iedereen maakt opmerkingen over de tweeling en buitenstaanders geloven niet dat de twee meisjes familie van elkaar zijn. Toch is het niet zo gek dat de tweeling zoveel van elkaar verschilt. Myla en Anaya zijn een twee-eiige tweeling en hebben daardoor ook een apart set genen meegekregen. Hannah en Kyle maken zich er wel zorgen over dat hun dochters later steeds zullen moeten uitleggen dat ze dezelfde ouders hebben.

💜💜💜💜 Een foto die is geplaatst door hannahyarker (@hannahyarker) op

Lees ook dit vergelijkbare verhaal: donkere vrouw baart blanke baby.

Verschil van dag en nacht

Inmiddels zijn Myla en Anaya 7 maanden oud en ze verschillen van elkaar als dag en nacht. Niet alleen hun huidkleur, maar ook hun karakter loopt erg uiteen. “Myla is altijd in beweging: ze kruipt al, maar wel achterstevoren,” vertelt Hannah, “en dat terwijl Anaya kalm aan doet: ze kan niet eens rechtop zitten, ze ligt gewoon.” 

  ❤️   Een foto die is geplaatst door hannahyarker (@hannahyarker) op


Bron: Huffington Post // Foto ‘Baby’s met verschillende huidskleur’ via Shutterstock

Lees verder: wist je deze 10 feitjes over tweelingen?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*