Tof hoe deze vader reageert als zijn zoontje een barbiepop wil!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Hoe zou jij reageren als je zoontje een babypop uitzoekt als cadeautje? Deze lieve vader heeft een mooie reactie.

Cadeautje inruilen

Mikki Willis, een prijswinnende filmmaker, heeft samen met zijn vrouw Nadia twee zoontjes: Azai (3) en Zuri (1,5). Azai kreeg voor zijn derde verjaardag twee dezelfde cadeautjes en dus reed Mikki met hem naar de winkel om een van de cadeautjes om te ruilen voor iets anders. Azai koos een prachtige zeemeerminbarbiepop uit.

Lees ook: een brief van een vader aan zijn kleine meisje.

Onbeschaamd jezelf zijn

In een filmpje vraagt Mikki de kijker: ‘Hoe denk je dat een vader zich voelt als zijn zoontje dit (de barbiepop) wil hebben?’ “Yeah!”, roept zijn zoontje. En dat bevestigt Mikki. Tegen zijn zoontjes zegt hij dat ze hun eigen leven mogen kiezen. Hij gaat verder: “Jullie hebben mijn woord, voor altijd, dat ik van jullie houd en jullie accepteer wat voor leven je ook kiest”.

Niet verrast door keuze zoon

Mikki vertelt dat hij totaal niet verrast was dat Azai deze pop koos, want: “Azai is even geïnteresseerd in prinsessen als robots.” De eerste reactie van Mikki was meer om zich zorgen te maken over dat barbiepoppen een beeld van vrouwen scheppen dat niet bestaat: zowel in proporties als in het feit dat bijna alle barbiepoppen blank zijn.

Bekijk dit prachtige filmpje: mannen horen dat ze vader worden.

Acceptatie als basis

Onder het filmpje schrijft Mikki: ‘Ik vertrouw erop dat tegen de tijd dat ze realiseren dat de wereld niet zo accepterend is als mama en papa, ze zo’n goede basis zullen hebben dat niets hun standpunten helemaal kan beïnvloeden en dat ze onbeschaamd hunzelf zullen zijn.’

Lees ook: vertederend: 15x jullie mooiste papa-babyfoto’s.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*