Muzikale vader voedt zijn zoontje met covers van populaire liedjes

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Charles Flartey maakt met zijn muzikale talent het eten met zijn zoontje elke dag tot een feestje! De covers die hij voor zijn zoontje Tommy zingt, zijn binnen enkele dagen echte hits onder ouders geworden.

Remixen van populaire liedjes

Binnen een paar dagen heeft Charles al een serie van zes filmpjes op Youtube geplaatst, waarbij hij tijdens het voeren van zijn 1 jaar oude zoontje Tommy covers zingt van bekende liedjes. Hier zijn de drie leukste.

Bekijk ook: Tom Fletcher zingt met zijn zoontje Buzz.

Jell-o, is it me you’re looking for?

Het eerste filmpje dat Charles opnam werd zo vaak bekeken dat Charles meer liedjes op ging nemen. De cover van Lionel Richie’s ‘Hello’ doet het goed bij zijn zoontje Tommy. Met veel glimlachjes eet hij zijn jelly op als zijn vader zingt: ‘Jell-o, is it me you’re looking for?’

Yoghurt voor de lunch

‘I see nothing wrong with yoghurt at lunchtime’ zingt papa Charles als variatie op R. Kelly’s ‘Bump N’ Grind’. Tegen de tijd dat hij de yoghurt wil voeren, heeft Tommy zijn mond al wijd open.

Bekijk verder: baby ligt helemaal dubbel om chipsetende mama.

Pannekoeken

In een ander filmpje zingt Charles een covers van ‘My Girl’ van ‘The Temptations’. In plaats van ‘my girl’ zingt hij: ‘What can make me feel this way? Pancakes…’.

Malligheid

Charles en zijn vrouw Melissa zijn verbaasd dat de filmpjes zo goed lopen. Charles die lid is van een band, zegt dat geen van hun filmpjes het ooit zo goed hebben gedaan als deze babyfilmpjes. “Ik ben gewoon blij dat mensen de video’s leuk vinden,” vertelt hij. “Ik houd van onze zoon en wilde gewoon wat malligheid met de wereld delen.”

Bron: Today Parents // Foto ‘Vader en zoontje bij ontbijt’ via Shutterstock

Lees verder: deze dokter zingt tegen alle baby’s die hij ter wereld brengt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*