Q-music DJ Mattie Valk wordt vader!

mattie valk vader

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Update: Dit bericht heeft inmiddels een dramatische wending genomen, met de mededeling dat Mattie niet de biologische vader van de kindjes is. Lees hier meer over in de brief die Mattie schreef en liet voorlezen op de radio.

//

Mattie Valk heeft vanochtend in het ochtendprogramma van Q-music op een superleuke manier bekend gemaakt dat hij dit jaar vader wordt. En dat is niet het enige nieuws dat hij vertelde..

Mattie wordt papa in 2016!

Voor de kerstvakantie liet Mattie een geluidsfragmentje aan Wietze horen, waarin een vervormde stem vertelt dat in 2016 alles anders gaat worden. Op 4 januari om 8.15 zou de stem zich bekendmaken en het nieuws laten horen. De afgelopen twee weken werd er volop gespeculeerd over wat het nieuws zou kunnen zijn. En vanochtend werd het nieuws eindelijk wereldkundig gemaakt.

Mattie is de beste papa

Op het geluidsfragmentje is de stem van Chiara te horen, de gezamenlijke dochter van Mattie en Wietze. Het DJ-duo heeft een aantal maanden geleden één week op Chiara en haar zusje gepast om uit te vinden wie de beste papa is. Vanochtend maakte Chiara eindelijk het nieuws bekend met de zinnen: “Hoi Wietze, ik vond Mattie de beste papa. En dat mag hij nu gaan bewijzen, want hij wordt echt vader!”

Een wonder

Wietze reageert helemaal overdonderd: “Nee! Echt? Holy shit! Je wordt vader?!”, waarna hij Mattie om de hals vliegt. Mattie vertelt in de show dat hij ongeveer een jaar geleden hoorde dat kinderen krijgen op de natuurlijke wijze niet ging lukken. Mattie vertelt: “We besloten om dit hele kinderding te parkeren. En eigenlijk op het moment dat we het mentaal geparkeerd hadden, zei de dokter in december dat het een klein wonder was, want hij zag leven.”

Lees ook: zo wordt je baby’s gezichtje gevormd in de baarmoeder

“Ik verwacht een tweeling!”

Maar dat was niet het enige nieuws. Nadat Mattie de echo aan Wietze liet zien, vroeg hij of er niet iets geks te zien was aan de echo, waarop Wietze antwoord: “Het is geen tweeling toch?” Mattie antwoord: “Ja, ik heb denk ik een tweeling gemaakt!” Het hele filmpje kon je hieronder bekijken, maar is na het dramatische nieuws van Mattie verwijderd.

JAAAAA, Mattie wordt vader… van een TWEELING!!!En de reactie van Wietze wanneer hij het hoort is geniaal, bekijk hier de bekendmaking: //Qrad.io/1SuM39f

Posted by Qmusic – Nederland on maandag 4 januari 2016

Hier lees je welke beroemdheden in 2016 een kindje verwachten.

Foto van radio dj via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*