Mattie Valk reageert voor het eerst sinds ‘tweeling-drama’

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Een maand geleden maakte Mattie Valk bekend dat hij niet de biologische vader is van de tweeling waar zijn toenmalige vriendin van beviel. Heel Nederland leefde met hem mee. Vanochtend was hij voor het eerst sinds het drama weer te horen in zijn ochtendshow op Q-Music. “Ik heb vannacht geen ook dicht gedaan vannacht. Ik vind het zo spannend dit, mijn hart zit in mijn keel”, zo begon de radio-DJ zijn show.

“In goede harmonie ben ik nu alles met mijn ex-vriendin aan het afronden”

Om 6.00 uur vanochtend begon Mattie de show met de woorden: “Ik heb geen oog dicht gedaan deze nacht. Ik had het gevoel alsof ik bovenop een duikplank stond en tien meter naar beneden moest springen. Maar ik vind het fijn dat ik er weer ben. Het water voelt warm”. Later in de uitzending komt de DJ terug om het drama dat zich een maand geleden afspeelde.

Ontregeld

Mattie had een brief geschreven waarin hij zijn gevoelens had verwoord, want hij merkte dat hij de laatste tijd niet meer gemakkelijk mensen kon vertellen hoe het met hem ging. “Hoe het met me gaat is een hele moeilijke vraag geworden. Alle gebeurtenissen hebben mijn leven ontregeld. Het gaat beter met me, maar ik ben er nog niet,” las hij voor. “Vergeef het me als ik de komende periode nog niet als vanouds klink. Ik vind het spannend om hier weer te zijn.”

De tweeling

Over het contact met zijn ex-vriendin Kirsten vertelt hij: “In goede harmonie zijn we dingen af aan het ronden. Wat er in de toekomst overblijft in de relatie met de kinderen, moet de tijd uitwijzen. Voor nu gaat iedereen zijn eigen weg.” Hoe het met de tweeling is weet hij niet precies. “Ik weet alleen dat het goed met ze gaat. Het vooruitzicht is dat het twee hele prachtige meiden gaan worden.”

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*