Premature vierling in superschattige kerstoutfits

kerstoutfits

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ze zijn al in september ter wereld gekomen, deze kleintjes, en nu zijn ze helemaal klaar voor kerst. Moeder Amanda Sallaska beviel met 25 weken van Alyssa, Carter, Miles en Bentley.

Helicopter

De vierling is kleinste vierling ooit geboren in het Universiteitsziekenhuis van Colorado. Amanda: “Het is een lange, moeilijke weg, maar dankzij God en de medische staf in dit ziekenhuis, kan ik nu met trots zeggen dat het goed gaat en dat we hopelijk volgende maand naar huis mogen.” Amanda en haar man Grant zijn door een moeilijke tijd gegaan. Ze vreesden dat de kindjes het niet zouden halen toen Amanda veel te vroeg weeën kreeg en met de helicopter 482 kilometer moest vliegen naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis…!

Eerste keer tegelijk

Een IC-verpleegkundige bracht Amanda op het idee om een kerstfoto met de vierling te maken. De foto uploadde ze op 9NEWS en sindsdien gaat de foto het hele internet over! Wat een bijzonder plaatje. En wat het nog specialer maakt: dit was de eerste keer dat Amanda al haar kinderen voor het eerst tegelijk beethield. Meer foto’s bekijk je hier.

Bekijk ook: Update van de vrouw die zwanger is van een vierling.

Foto ‘Baby in kerstoutfit’ via Shutterstock.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*