Vierling-update: ouders onthullen de namen

vierling namen onthullen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Weet je nog ons eerst bericht over de Amerikaanse vierling, de Gardner Quadruplets, bijna 2 maanden geleden? Ahsley en Tyson zijn uitgerekend in maart maar zullen waarschijnlijk in december hun kindjes krijgen. Inmiddels is er een hoop gebeurd, dus het was tijd voor een update. En… onlangs hebben ze alvast alle namen van de meisjesvierling onthuld! Die vind je onderaan, ze zijn echt tof (vinden wij :))

24 weken

Vandaag was een grote dag voor Ashley en Tyson: ze hebben de magische grens van 24 weken gehaald. Dit was een van de eerste doelen die zij wilden halen. Zoals je begrijpt is dat helemaal niet zo vanzelfsprekend als je zwanger bent van een vierling…

Operatie

Een paar weken geleden leek het even helemaal verkeerd te gaan. Een van de tweelingen bleek het TTS-syndroom te hebben. Een van de baby’tjes kreeg daardoor veel te weinig bloed, waardoor ze uiteindelijk zonder vruchtwater zou komen te zitten! Ashley vloog naar een andere staat om een gespecialiseerde arts te zien. De baby’s werden daar ín de buik geopereerd. Gelukkig is alles goed gegaan! Vanaf toen moest Ashley bedrust houden.

Live interview

Ashely werd ook nog live geinterviewd voor de Australische televisie. Het is echt een hele grappige vrouw :)

//youtu.be/NSDYBVkXTYg

De namen

Ze zijn er vroeg bij: een paar dagen geleden onthulden ze de namen van hun vier meisjes, in een filmpje. Welke naam is jouw favoriet?


Foto: Youtube

>> Update: de vierling is inmiddels geboren!

Bekijk ook: interview met het Nederlandse stel dat een vierling kreeg.

Foto van vierling via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*