Een blik in het leven van grote gezinnen

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Hoe is het om 12 broertjes en zusjes te hebben? En hoe ga je hier als ouders mee om? In een nieuw seizoen van Een huis vol kun je een kijkje nemen in het leven van grote gezinnen en krijg je antwoord op deze vragen.

Hoe is het om een vierling groot te brengen of 13 kinderen op te voeden?

Niet één baby, maar vier baby’s!

Nieuw dit seizoen is de familie Adema uit Bethman. Alex en Anne hadden twee dochters en wilden er graag een derde kindje bij. In plaats van één baby, kregen ze er vier! In de eerste aflevering zie je hoe de vierling na vier maanden eindelijk naar huis mag. Verder in dit seizoen zie je onder andere de verhuizing. Omdat hun huis nu te klein is, moeten ze verhuizen naar een groter huis. Eerder dit jaar hebben wij een interview met Alex en Anne gehad. Dat lees je hier!

 Lees ook: Premature vierling in superschattige kerstoutfits

Een huis vol… met kinderen

Een groot gezinhuis vol kijkt al 5 jaar mee met de familie Baumgard, een gezin dat bestaat uit maar liefst 15 personen. Vorig jaar zijn Eugene en Samantha in het bijzijn van hun 13 kinderen getrouwd. Er was geen geld meer voor een huwelijksreis, dus de kids hebben geld ingezameld. Dit seizoen gaat het stel op vakantie, waardoor de kinderen voor het eerst alleen thuis zijn.. In de eerste aflevering zie je hoe het eraan toe gaat als ze met het hele gezin naar het strand gaan.

Bekijk de hele aflevering

Elke maandagavond om 19.25 is er een nieuwe aflevering te zien op NPO 1.

Schermafbeelding 2015-12-15 om 15.28.39

Neem ook een kijkje binnen bij een van de grootste gezinnen van Nederland!

Foto van gezin via Shutterstock

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*