Peuter belt 911 en de reden waarom herkennen we allemaal

peuter kledingcrisis 911

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Er zijn van die dagen dat je voor je kledingkast staat en niets geschikt lijkt om aan te doen. Die ene trui is niet de juiste kleur en in je favoriete broek pas je niet meer. Vorige week belde een peuter 911 met eenzelfde soort crisis: het lukte haar niet om haar broek aan te trekken.

Peuter belt 911

Woensdag belde Aaliyah van twee jaar oud naar het Amerikaanse alarmnummer 911. Toen de telefonist opnam, kwam er alleen een twijfelende ‘hello?’ als antwoord. Een politieagente ter plaatse werd ingelicht en reed naar het adres waar Aaliyah vandaan belde.

Lees ook: jongetje belt 911 en de reden waarom doet je glimlachen.

Noodgeval bij aankleden

Toen de plaatselijke politieagente aanbelde bij Aaliyah’s huis, deed haar opa open. De man had geen flauw idee wat zijn kleindochter had gedaan, laat staan dat ze 911 had gebeld. Het duurde niet lang voor Aaliyah zelf aan kwam rennen met haar broek half aan. De politieagente die zelf twee kleine zusjes heeft, besloot de jonge Aaliyah te helpen met het aantrekken van haar broek. “Ik vind het cool dat ze met twee jaar oud al wist dat ze 911 moest bellen,” vertelt de politieagente.

Nieuwe vriend: politieagente

Aaliyah’s moeder Pebbles Ryan was op dat moment op haar werk en werd door haar vader bericht dat de politie haar dochtertje hielp met aankleden. “Ik dacht van ‘O! Oké?’ En toen liet ze ook nog eens de politie niet gaan, omdat ze een knuffel wilde,” vertelt Pebbles. Aaliyah heeft inmiddels een nieuwe broek die makkelijker aan te trekken is en een nieuwe vriend: de politieagente.
peuter belt 911 om schattige reden
Bron: WSPA

Lees ook: vrouw in rijdende auto belt 911: ik ben aan het bevallen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*