Trendalert! 5x trends voor geboortekaartjes in 2016

geboortekaartjes trends

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

In het nieuwe jaar zijn er weer verschillende trends die de kop op steken in geboortekaartjesland, zoals wolkjes en letterbanners. In deze blog lees je vijf trendy ideeën voor jouw geboortekaartjes met verschillende voorbeelden om inspiratie op te doen. Oh ja, als je op het kaartje klikt, kom je meteen op de website terecht waar je ‘m nog iets beter kunt bekijken.

De trends voor geboortekaartjes 2016

Zwart-wit

De eerste trend is een klassieker. Het zwart-witte kaartje is tijdloos en blijft prachtig. Ook dit jaar verwachten we dat er weer een heleboel zwart-witte kaartjes op de mat gaan vallen. Deze trend kun je heel mooi combineren met een fotokaart, door de foto zwart-wit te plaatsen.

geboortekaartje trend zwart wit

Bron: Hierbenik.nlgeboortekaartje zwart wit trends

Bron: Hippe-Geboortekaartjes.nl

Wolkjes

Wolkjes zijn een opkomende trend en we love it! Je kunt ze prominent terug laten komen in een kaartje of ze juist als klein detail verwerken in jouw geboortekaartje. Wil je het kaartje rustig houden? Kies dan voor een effen achtergrond, zoals wit, blauw of roze. Door verschillende leuke elementen toe te voegen maak je er een mooi gevuld kaartje van.

geboortekaartje wolk trend trends

Bron: Hierbenik.nl

geboortekaartje trends wolkjes

Bron: Hippe-Geboortekaartjes.nl

Lees ook: Hét populairste geboortekaartje van het jaar 2015

Letterbanners

Letterbanners zijn er niet alleen om in je huis op te hangen, maar ook om je geboortekaartjes mee te versieren. De naam van je kind, geboortedatum of een andere leuke tekst, je kunt van alles op de banner plaatsen. Het ziet er heel tof uit en het vult het kaart heel mooi op.

geboortekaartje trends letterbanner

Bron: Hierbenik.nl

geboortekaartje banner trends trend

Bron: Hippe-Geboortekaartjes.nl

Vlaggetjes

Een geboorte moet je vieren, dus vlaggetjes zijn niet overbodig. Ook op je kaartjes kunnen vlaggetjes niet ontbreken. Het vrolijkt je geboortekaartje helemaal op en er zijn veel verschillende stijlen mogelijk. Zo kun je roze of blauw gebruiken, maar je kunt ook de eerste trend terug laten komen door de vlaggetjes zwart-wit te maken.

geboortekaartjes trends vlaggetjes

Bron: Hierbenik.nl

geboortekaartje trends vlaggetjes

Bron: Hippe-Geboortekaartjes.nl

Hertjes

De vijfde en laatste trend zijn hertjes. Deze trend zagen we de afgelopen jaren al vaker en het blijft leuk! Vaak geeft een hertje net die extra vintagelook, wat een geboortekaartje superschattig maakt. Door een kraftelement toe te voegen geef je er ook nog een stoere draai aan.geboortekaartje trends hertje

Bron: Hierbenik.nl

geboortekaartje trends hert

Bron: Hippe-Geboortekaartjes.nl

Benieuwd hoe je jouw geboortekaartje kunt tentoonstellen? Hier kun je bekijken hoe andere lezers hun kaartje showen, zoals een klokje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*