Nieuwe serie: het eetdagboek van een zwangere vrouw

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Food4Balance-67Gastblog door voedingsexpert Karin Hermans van food4balance. Zij zal vanaf vandaag wekelijks feedback geven op het eetdagboek van de zwangere Eva.

Gastblogger, wij zijn door Babyblog uitgenodigd om gastblogger te worden. Een hele eer die wij graag gaan vervullen. Vanaf nu vinden jullie hier recepten, filmpjes en blogs over voeding. Alles gericht op gezonde, lekkere en volledige voeding voor tijdens en na de zwangerschap. Want ja, tijdens de zwangerschap heb je meer ‘bouwstoffen’ nodig, voor jezelf, maar ook voor de groei en ontwikkeling van jouw ongeboren kindje.

Voedingsdagboek van de zwangere Eva

In de komende periode delen wij wekelijks het voedingsdagboek van Eva met jullie. We zullen haar feedback geven op haar voeding, en die delen we met jou!

Lees hier deel 1.

Eva is zwanger van haar eerste kindje, zij is nog heel actief en sport een paar keer in de week. Om er zeker van te zijn dat zij voldoende voeding voor zichzelf, het sporten en de baby binnen krijgt, monitoren wij haar voeding en leefstijl. Als (aanstaande) moeder kun je wel een goede coach gebruiken, vond Eva. Want hoe krijg je nu de balans en weet je precies wat je moet eten voor jezelf, maar ook voor je baby? Blijf je sporten en werken, tijdens de zwangerschap maar ook als je net bevallen bent? Morgen vind je hier op de blog aflevering 1, over de nulmeting.

Heb je zelf vragen over je voeding of leefstijl, ben je onzeker of heb je een leuke tip op het gebied van voeding? Laat het ons dan hieronder weten! En wie weet beantwoorden wij wel jouw vraag.

Over food4balance
In onze landelijke praktijk begeleiden wij (aanstaande) moeders op het gebied van voeding en leefstijl. Wat uniek is aan onze methode is dat wij altijd eerst bekijken of je voldoende vitamines en mineralen binnen krijgt, voldoende drinkt en sport en voldoende ontspanning krijgt. Onze begeleiding is altijd maatwerk, met maar één doel: fit zwanger en een fitte moeder zijn. Food4balance: de beste start voor jou en je baby.

Karin Hermans is één van coaches van food4balance. Zij heeft zich helemaal gespecialiseerd in de voeding en leefstijl voor in en na de zwangerschap. Zij is ook de persoonlijke coach van Eva. Karin Hermans: “Wij geloven dat een gezond kind zich goed kan ontwikkelen in de maatschappij en dit begint al in de buik van de moeder”.

Alle artikelen en recepten van Karin bekijk je hier.

One comment

  1. 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*