Mooi filmpje: wat als het niet (meteen) lukt om een kindje te krijgen?

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

“Ik ben echt zwaar teleurgesteld, ik heb echt zo lang naar dit moment uitgekeken en nu is het, voordat we überhaupt wat geprobeerd hebben, al een mislukking. En dus wéér een maand voorbij.” Al sinds eind augustus 2014 blogt geboortefotograaf Marry Fermont (1979) over haar leven en de pogingen van haar om samen met vriend Denny een kindje te krijgen.

Herkenning

We interviewden Marry een paar maanden geleden over haar beroep. Als geboortefotograaf krijgt ze wekelijks de vragen ‘Heb je kinderen?’ en ‘Wil je kinderen?’ Ze blogt op haar site over haar kinderwens. Marry: “Ik heb altijd geweten dat ik kinderen wilde. Het wachten was alleen op de juiste man.” Het blijkt helemaal niet makkelijk voor hen om zwanger te raken. Marry schrijft eerlijk over hun belevenissen, de pijn en frustratie. Ze hopen dat mensen die hetzelfde meemaken, herkenning vinden in de blogs en zich realiseren dat ze niet de enige zijn.

Blijf kijken!

Gisteren zette Marry een filmpje online waarin zij en Denny vertellen over hun reis. En blijft vooral kijken tot het einde, voor een bijzondere afsluiter…

P.S. Boek over verminderde vruchtbaarheid

Over het onderwerp ‘verminderde vruchtbaarheid’ zijn verschillende boeken geschreven. Eentje daarvan zouden we jullie graag aanraden. In Beschuit zonder Muisjes vertellen 11 stellen hoe ze omgaan met dit onderwerp. In een recensie schrijft iemand: “Een echte aanrader voor mensen in deze situatie en dus ook voor mensen die iemand in hun omgeving kennen die met een onvervulde kinderwens te maken heeft.”

One comment

 1. 1

  Wat een prachtig filmpje!
  En wat een dapper besluit om het te delen met de rest van de wereld. :-)
  Zelf heb ik ook 10 jaar moeten wachten….nu zwanger van ons eerste kindje en alles gaat goed. We krijgen een hele mooie jongen…
  Pas goed op elkaar en op jezelf! Geniet van alle dingen die komen gaan…en veel geluk in de toekomst.
  Groetjes Siska.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*