Man vangt Pokémon tijdens de bevalling van zijn vrouw

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Dat het spel Pokémon Go verschrikkelijk verslavend is, bewees deze man wel: hij ving een Pidget terwijl zijn vrouw aan het bevallen was en zette het bewijs op Imgur.

Man speelt Pokémon Go tijdens het wachten op de keizersnee

Het spel is in Nederland nog niet echt uit, maar overal ter wereld downloaden mensen het spel Pokémon Go. De app is zo groot dat het Tinder overstijgt. In de app zie je overal Pokémon figuurtjes die je kan ‘vangen’. Ook Jonathan Theriot downloadde het spel en terwijl hij en zijn vrouw wachten tot ze de keizersnee moest ondergaan, speelde hij het spelletje. En jawel, daar verscheen een Pidget. Hij maakte een screenshot en plaatste het op Imgur.

View post on imgur.com


Lees ook: 8x grappige uitspraken van vaders tijdens de bevalling

Verdeelde reacties op Pokémon game tijdens bevalling

Ging deze man te ver om het spel Pokémon Go te spelen, terwijl zijn vrouw aan het bevallen is, of is het gewoon hilarisch? De meningen op Imgur zijn verdeeld, maar volgens Jonathan vond zijn vrouw het allemaal prima. “Ze lachte er gewoon gewoon om,” vertelt hij. “Ze draaide eerst met haar ogen, toen ze zich realiseerde wat ik aan het doen was.”

Man krijgt derde kindje

De keizersnee ging uiteindelijk goed en Jonathans derde kindje werd gezond geboren. Op Facebook plaatste Jonathan Theriot deze lieve foto van waar hij zijn baby knuffelt.

//www.facebook.com/photo.php?fbid=10103419754821105&set=a.756005317505.2341021.38407917&type=3&theater

Als de link niet werkt, kijk dan hier.

Lees ook: Moeder fotografeert eigen bevalling en wij staan versteld

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*