Man filmt z’n vrouw met GoPro terwijl ze bevalt op de stoep van het ziekenhuis

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Al eerder zagen we een baby’tje dat niet kon wachten tot de verloskamer, maar dit keer werd de geboorte van het kindje zelfs gefilmd! Had je dit wonderlijke filmpje weleens gezien? (Niet schrikken van het begin…)

Vrouw bevalt op de stoep van het ziekenhuis en man filmt met de GoPro de bevalling

In deze video zien we Troy Dickerson die een GoPro-camera draagt, terwijl hij zijn vrouw Kristin naar het ziekenhuis racet, om 1.35 ’s nachts. Al vanaf het begin zegt Kristin dat ze het ziekenhuis niet gaan halen, maar Troy probeert haar gerust te stellen:

Het stel redt het tot de parkeerplaats van het ziekenhuis – maar niet verder. “Het hoofdje komt eruit!” laat Kristin weten als ze uit de auto stapt. “Oh shit”, reageert Troy, en hij probeert haar in een rolstoel te krijgen, die een parkeerwacht heeft gepakt.Maar ze wil niet en terwijl ze staand bevalt, zegt ze tegen haar man dat hij de baby moet vangen.

 

Dan volgt een gecensureerd gedeelte, waar je trouwens wel geluid hoort. De verpleegkundigen komen naar buiten gerend om te helpen. De navelstreng wordt doorgeknipt en het gezinnetje wordt alsnog het ziekenhuis ingereden.

Om 2.05 ’s nachts is Truett geboren:

Kristin geeft . Ze zegt: “Ik vind het zo gaaf om deze beelden te hebben! Ik vond het wel spannend om aan mensen te laten zien, omdat het zo’n intiem moment was voor ons, maar ik vind het heel cool om te laten zien dat ons lichaam weet wat te doen.”

Lees ook: Deze vader filmde de hele zwangerschap.

Foto ‘Ingang ziekenhuis’ via Shutterstock.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*