Keira Knightley onthult de naam van haar dochtertje

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Slechts 3 maanden na de geboorte van haar dochtertje straalt Keira Knightley op de cover van de Engelse Elle. Ze vertelt over het moederschap en onthult de naam van het dochtertje dat ze samen met James Righton kreeg.

De Britse actrice is al een paar keer gespot met haar kleintje maar hield tot nu toe haar lippen stijf op elkaar wat betreft de naam, tot nu dan. Ze vertelde in Elle dat haar dochtertje de mooie naam Edie heeft gekregen.

Ze vertelt: “The love thing is astonishing. It’s a very primal, primal love. That’s quite extraordinary. And the ability to have no sleep and continue going. It’s not pleasant – I never thought that I could actually do it for the amount of time that I’ve done it.”

Bekijk ook een overzicht met alle zwangere beroemdheden.

Eerder, toen ze nog zwanger was, was ze op bezoek in de talkshow van Ellen deGeneres. Hier grapte ze onder andere over haar geboorteplan: “Er is niet echt een optie om de baby erin te houden, toch? Dus ik denk dat mijn plan is om het eruit te krijgen. Maar blijkbaar moet er meer in het plan staan. Ik weet alleen niet wat.”

We zijn benieuwd of de naam de trends in babynamen van 2015 zal beïnvloeden…

Foto: “KeiraKnightleyByAndreaRaffin2011” by Andrea Raffin. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*