Is dit de naam van het dochtertje van Ryan Gosling en Eva Mendes?

eva mendes en ryan gosling onthullen naam kindje

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Een paar weekjes geleden kwam het nieuws naar buiten dat het kindje van Ryan Gosling (33) en zijn vriendin Eva Mendes (40) was geboren. Op vrijdag 12 september kwam het meisje ter wereld. Het beroemde koppel dat al sinds september 2011 aan het daten is, laat eigenlijk bijna niets los over hun privé-leven. Ook de naam van hun dochtertje werd niet bekend gemaakt. Nu zijn er dan toch geruchten…

Eva_Mendes_Venice09-3Eva Mendes’ zwangerschap

Afgelopen februari verschenen de eerste berichtjes op internet: is Eva Mendes zwanger? Ze weigerde namelijk om door de bodyscanner te gaan op het vliegveld van Los Angeles. En ja, als je dan beroemd bent, en een vrouw, en de longtime girlfriend van Ryan Gosling, dan gaan mensen daar iets van denken… Op 12 september is Eva, die in Miami geboren is en twee Cubaanse ouders heeft, dus bevallen van een dochtertje. Ze hebben haar -naar verluidt- de Spaanse naam Preciosa gegeven, wat ‘kostbaar’ betekent. Geen naam uit de Spaanse Top 20 dus, maar wel eentje met een prachtige betekenis. Het stel is dolgelukkig met het kindje. Een bron vertelt: “Ryan is stapelverliefd op de baby. Hij verschoont luiers en hielp bij het eerste badje. Hij had tranen in z’n ogen toen de baby geboren werd.”

Update: Vandaag bleek dat de geruchten niet klopten! Het dochtertje van Ryan en Eva heeft de naam Esmerelda Armada gekregen, zo blijkt uit het geboortecertificaat. Leuk details: in 2007 speelde Eva Mendes in de film ‘We own the night’. Haar karakter had de naam… Amada!

Lees ook: GTST-actrice Marly van der Velden deelt de eerste foto van haar dochtertje!

Foto van Eva Mendes via Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*