Huilende baby redt leven van ouders

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Ze is nog maar 15 maanden oud, maar in de ogen van haar ouders is ze nu al een held. Als Celia ’s nachts niet gehuild had, was het hele gezin overleden.

Koolstofmonoxidelek

Kyle en Monique Ruppel lagen lekker te slapen, terwijl ze niet doorhadden dat hun kachel koolstofmonoxide lekte. Toen ze Cecilia hoorde huilen kwam Monique uit bed om naar haar dochtertje toe te gaan. Maar ze kon de slaapkamer niet bereiken. “Ik werd overvallen door duizeligheid en viel terug op mijn bed.”

Duizelig en slap

Als snel kwam Kyle erachter dat hij dezelfde symptomen had. Ze wisten niet wat er aan de hand was, maar een ding was duidelijk: ze moesten uit huis. En snel. Toen ze de 15 maanden oude Celia uit haar bedje haalden, was ze er slecht aan toe. “Ze was aan het overgeven en voelde erg slap aan.” Ook de kat lag slap op de vloer.

//www.facebook.com/photo.php?fbid=10156435259520486&set=pcb.10156435314780486&type=3&theater

Lees ook: agent redt baby van verstikking.

Naar het ziekenhuis

De familie probeerde zo snel mogelijk buiten te komen. Na de hulpdiensten gebeld te hebben, werden Kyle, Monique en Celia zo snel mogelijk naar het ziekenhuis gebracht. Daar werden ze bijna 7 uur behandeld in een hyperbare kamer, waar ze zuivere zuurstof toegediend kregen.

//www.facebook.com/photo.php?fbid=10156435259635486&set=pcb.10156435314780486&type=3&theater

Huilen baby redt familie

“Als Celia op dat moment niet gehuild had, zaten we hier vandaag niet,” vertelt Kyle aan de pers. Het gezin is nu klaar met revalidatie en Celia ook weer gewoon naar de kinderopvang.

Bron: CBC // Huilende baby in foto is niet de baby uit het verhaal.

Lees ook: Google Cardboard redt het leven van baby Teegan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*