Hippe Geboortekaartjes is compleet vernieuwd!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Gastblog door onze partner Hippe Geboortekaartjes

Hier op het kantoor van Hippe Geboortekaartjes in Soesterberg heerste vorige week een uitgelaten stemming. Na maanden van voorbereiding ging de nieuwste versie van hippe-geboortekaartjes.nl online. De site bestaat nu al een paar jaar maar was toe aan een grondige update. Zo is in die paar jaar de smartphone zo’n essentieel onderdeel van het internetten en internetshoppen geworden, dat we heel graag wilden dat onze site supergoed geschikt was voor mobiel. Dat hebben we dus aangepakt. Hieronder laten we je zien welke veranderingen we allemaal hebben doorgevoerd.

En oh ja, we hebben ook jouw hulp nodig: zie je nou iets op de site wat niet klopt, of als er iets is wat je niet snapt: laat ’t ons weten! Je kunt mailen naar info@hippe-geboortekaartjes.nl of hieronder reageren. Alvast enorm bedankt voor je feedback!

Helemaal nieuw: de homepage

Een vernieuwd logo, een nieuwe indeling, heldere icoontjes: dit is de nieuwe homepage van Hippe Geboortekaartjes! En… hoe leuk is dat washiptape?! :)

homepage hippe geboortekaartjes

We hebben 2 nieuwe categorieën toegevoegd: typografie geboortekaartjes en moderne geboortekaartjes. En, nog een hele belangrijke wijziging, zoals we hierboven al schreven: de site is helemaal geoptimaliseerd voor het gebruik op je mobiel of tablet. Superhandig!

Heldere productinfo

Waar we misschien wel ’t meest trots op zijn is de vernieuwde productpagina. Als je op een kaartje klikt, krijg je alle bijbehorende info te zien: de designer, de prijs per formaat en ga zo maar door. Als je op het hartje klikt (onder ‘maak deze kaart’) kun je ‘m toevoegen aan je eigen collectie en zo al je favorieten verzamelen.

productpagina

Goede doelen-geboortekaartjes

Je had het misschien ook al gehoord: we hebben een hele mooie collectie goede doelen-geboortekaartjes. Voor elk besteld kaartje uit een van deze collecties gaat er een bedrag naar een goed doel dat zich inzet voor mama’s en kinderen. Dit is de overzichtspagina:

goede doelen geboortekaartjes

En… wat vind jij ervan? Krijg je nou ook niet enorm zin om geboortekaartjes te bestellen? :)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*