Hilarisch! Reclame stimuleert het krijgen van baby’s

vakantie liefde koppel

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

In Denemarken hebben ze de hilarische reclamecampagne ‘Do it for Denmark, do it for your mom’ gelanceerd. Het land kampt al enige tijd met vergrijzing en Spies Travel speelt daarop in met een hilarische reclame. Want dat baby’s vaak tijdens vakanties verwekt worden, komt deze reisorganisatie wel goed uit!

Reisbureau stimuleert het krijgen van kinderen

In Denemarken worden de laatste jaren heel weinig baby’s geboren, waardoor de vergrijzing in het land toeneemt. Reisbureau Spies Travel heeft hier een oplossing voor bedacht. Ze maakten een reclame, waarin ze ouderen stimuleren om hun kinderen op vakantie te sturen in de hoop dat ze daar seks hebben.

Vakantie

Uit onderzoek is gebleken dat Denen 46% meer seks hebben als ze op vakantie zijn. 10% van de alle Deense kinderen, is zelfs verwekt op vakantie. Door ouderen hun jongvolwassen kinderen op vakantie te laten sturen, hoopt het reisbureau de kans op kleinkinderen te vergroten.

Lees ook: met je baby op vakantie.

Romantische reis

Waar de koppels naartoe gaan, heeft wel invloed. Zo is een tripje naar Parijs romantischer, dan een weekendje camping in de stromende regen. Dus verhoogt een romantische reis de kans op kleinkinderen. Of de campagne echt werkt, weten we niet. Maar het filmpje is ieder geval hilarisch!

Bron: Spies
Lees ook: haha: een strandvakantie met en zónder kids vergeleken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*