Filmpje: vader maakt alle fantasieën van zoon werkelijkheid!

jongensnamen betekenis held

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Fantasie hoort bij kinderen. Wat zou het leuk zijn om in het hoofd van je zoon of dochter te kunnen kijken! Je zult er van alles tegenkomen: als een aapje door bomen klimmen, kapitein zijn op een woeste zee, of doen alsof de grond van lava is. Voor het zoontje van Daniël Hashimoto bleven zijn de gedachtespinsel in zijn hoofd geen fantasieën. Zijn vader bewerkte video’s zodat het net lijkt of hij écht door een storm vaart.

Vader maakt fantastisch filmpje waarin fantasieën werkelijkheid worden

Daniël is ‘After Effects Artist’ bij filmstudio Dreamworks waardoor hij is erg behendig is in het bewerken van video’s. Zijn zoontje is heel fantasierijk en daarom besloot hij om zijn talenten ook in te zetten voor zijn zoontje. Op Youtube plaatst hij geregeld filmpjes onder de naam ‘Action Movie Kid’, waarin zijn zoontje steeds een andere superheldenkracht heeft.

Lees ook: Fotoserie: peuter met down kan vliegen

Kleine superheld

De vader van de kleine superheld vertelt dat ze bijna geen tv kijken, maar veel spelletjes spelen. Hierdoor kwam hij op het idee om filmpjes te maken met James in de hoofdrol, zodat de spelletjes en fantasieën werkelijkheid worden. Hieronder vind je twee compilaties van video’s die Daniël heeft gemaakt. Je zult versteld staan!

Lees ook Hilarisch filmpje: vader maakt een jaar lang dubsmashes met zijn baby

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*