Heel mooi, deze timelapse van een zwangerschap

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

In dit geweldige filmpje van 90 seconden, zien we hoe de buik van de zwangere Monique steeds groter wordt, tot aan het einde… Dan zie je de honden van haar en haar man Byron geduldig wachten, totdat het stel terugkomt met hun baby.

Bekijk ook deze timelapse waarin een kindje leert lopen.

Timelapse van zwangerschap

Byron maakte iedere dag een foto van zijn zwangere vrouw en zette deze foto’s achter elkaar. Zo creerde hij een zogenoemde timelapse. Wat bijzonder om te zien is, dat niet alleen het lichaam van Monique veranderd, maar ook de omgeving. Je ziet de babykamer veranderen en zelfs volgen we het stel op ‘babymoon’, de laatste vakantie voor de baby komt.

Byron schrijft: “Toen ik ontdekte dat mijn vrouw zwanger was, leek het me geweldig om haar groei vast te leggen door foto’s te maken. Maar wat me eigenlijk echt opviel was hoe de dingen om me heen veranderden. De baby is er en we zijn klaar om onze video met de wereld te delen. We hopen dat je ‘m leuk vindt! Wij hadden in ieder geval veel lol om ‘m te maken. De laatste 9 maanden gingen zo snel. Ik hoop dat dit kindje de tijd neemt om op te groeien.”

We hebben alle gave timelapses voor je verzameld: je bekijkt ze hier!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*