Gemeen of grappig? Vader maakt bevallingsselfie

vader maakt selfie van bevalling

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Iedereen heeft er een mening over: is dit nu ultiem grappig, of het stomste wat je kan doen? Een vader nam een selfie waarin je zijn vrouw op de achtergrond ziet bevallen.

Selfie met bevallende vrouw

Een gebruiker van Reddit nam een selfie waarop je hem met een enorme glimlach ziet, terwijl zijn vrouw op de achtergrond aan het bevallen is. Hij schrijft erbij: “Mijn vrouw wilde er zeker van zijn dat iemand een foto zou nemen van de uitdrukking op onze gezichten, wanneer onze dochter vandaag geboren werd. Dus ik nam er een.”

Bekijk ook: is dit de mooiste zwangere selfie ooit?

Meningsverschillen over bevallingsselfie

Hoewel er veel mensen zijn die het erg grappig vinden, zijn er ook reacties van mensen die het echt niet vinden kunnen om zo’n selfie te nemen. Iemand reageert: ‘Ze gaat je echt doden. Ik weet dat, omdat mijn man dit probeerde.’ Maar een andere vrouw vindt het eigenlijk wel een goed idee: ‘Dit is geweldig! Ik heb mijn echtgenoot gevraagd dit ook te doen over twee weken. Ik ben zo benieuwd naar het proces. Ik heb erover nagedacht om een spiegel te vragen.’

View post on imgur.com

Selfie vrolijkt bevallende moeder op.

De vader van de foto reageert positief op de reacties. Hij schrijft: ‘Ik nam de foto eigenlijk om naar haar broers te sturen die steeds bleven vragen hoe het ging. Ik liet het aan haar zien tussen de weeën door en ze werd vrolijker. Nu lees ik haar al jullie reacties voor, terwijl ze onze gezonde 7 ponden zware dochter voedt.’ Met de echte foto van hun uitdrukkingen is het ook nog goed gekomen: de schoonmoeder van de man maakte vlak na de geboorte een foto van het stel met de baby.

 Bron: Render

Lees ook: de ziekenhuistas voor vaders.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*