Geweldige reactie: jongetje krijgt vijfde zusje!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Als grote broer had Matthew al vier zusjes, en daarom hoopte hij waarschijnlijk dat z’n moeder in verwachting was van een broertje. Toen z’n ouders ontdekten dat het toch weer een meisje was, besloten ze het geslacht van de baby op een ludieke manier naar buiten te brengen.

Ze maakten een geniale foto waarop je Matthew (6) geshockeerd op bed ziet zitten, omringd door zijn zusjes Natalie (4) en de drieling Annemarie, Catherine en Elizabeth (2), allemaal in hun mooiste prinsessenjurk. Een vijfde prinsessenjurk ligt op bed, klaar voor het nieuwe babymeisje dat in mei verwacht wordt.

Bekijk ook: deze vrouw ontdekt dat ze na vijf jongens eindelijk een meisje krijgt!

Laura vertelde in TODAY Parents: “Matthew is onze eerste, dus we begonnen met een huis vol vrachtwagens en sportspullen. Toen er meer meisjes bijkwamen, werd dat langzaam overgenomen door poppen en kleertjes. Het leek ons komisch om het nieuws op deze manier naar buiten te brengen!”

Ze plaatsen het bericht op een bekende Facebookpagina, en kregen heel veel reacties. Ook enkele negatieve, over de grootte van hun familie, maar ook over het feit dat de meisjes in prinsessenjurken rondliepen: “Laat ze lekker in de modder spelen!” schreef iemand. Laura: “Bizar dat mensen op basis van 1 foto oordelen. We hebben hartstikke sportieve en avontuurlijke meiden, die ook van jurken houden.”

Laura’s favoriete reacties waren de berichtjes van mensen die er vooral voordeel in zagen dat de jongen wordt omringd door zoveel meisjes, zoals: “Hij wordt vast een geweldige echtgenoot later!”

Bekijk ook dit filmpje: verrassing na de geboorte – het is geen meisje!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*