Filmpje: Mannen reageren op zwangerschapsfeiten

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Voor wie niet op de hoogte is van allerlei feitjes rond de zwangerschap, kunnen sommige weetjes wel erg raar of schokkend klinken! Buzzfeed filmde de reactie van een groep mannen op een aantal zwangerschapsfeiten.

Komische reacties

In het filmpje komen weetjes voorbij zoals ‘de baarmoeder van een vrouw kan 500 keer zo groot worden in de zwangerschap’ en ‘vanaf het tweede trimester plassen baby’s in de baarmoeder. Dan drinken ze het op. Dan plassen ze het weer uit. En daarna drinken ze het opnieuw’. De reacties zijn hilarisch! Vol verbazing roept een man uit: “500 keer zo grote baarmoeder? Dat is zo groot als ik!”. Een filmpje waarin getoond wordt hoe het gezicht van een baby’tje gevormd wordt, leidt tot een vergelijking met Pokemon, een varken en E.T…

Bekijk het filmpje: zo word je baby’s gezichtje gevormd in de baarmoeder.

Buzzfeed laat de mannen ook een filmpje zien over hoe de de binnenkant van het lichaam van de vrouw veranderd tijdens de zwangerschap. Dit ontlokte de understatement “dit ziet er maar onplezierig uit”. Een andere man zegt oprecht: “Het is erg eng! Ik wil helemaal niet dat er een orgaan in m’n lichaam verplaatst”.

Totaal niet jaloers

“Ik ben hier totaal niet jaloers op”, is een van de opmerkingen die de mannen als laatste reactie geven. Maar er is ook bewondering: “We kijken met bewondering naar onze Iphone (…) maar het meest geavanceerde ding in de hele wereld is ons lichaam!”

Bekijk hier: dit gebeurt er met je organen als je zwanger bent.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*