Filmpje: deze vrouw danst terwijl haar vliezen breken!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het filmpje van Yuki Nishizawa uit Boston, die dansend haar bevalling doorstaat, gaat het internet over. Terwijl ze de ‘Tootsie Roll’ doet, breken haar vliezen.

Blijdschap na verdriet

Een jaar geleden waren Yuki Nishizawa en haar partner Connell Cloyd in hetzelfde ziekenhuis, voor een heel verdrietige gebeurtenis. Ze verloren een zoontje na 23 weken zwangerschap. Na deze gebeurtenis deed Yuki zichzelf een belofte: “Ik zei tegen mezelf: ‘ik zal er alles aan doen om, je weet wel, van een ander kind, gezond kind, te bevallen.'” Na een jaar staan ze in hetzelfde ziekenhuis voor de geboorte van een zoon.

Bekijk ook dit filmpje: deze mama danst haar weeën weg!

Dansen tijdens de bevalling

De bevalling van hun zoon ging niet zo makkelijk als bij hun eerste kind. Yuki moest blijven bewegen van het ziekenhuispersoneel, dus vroeg ze aan de zuster of het goed was als ze danste. Met goedkeuring van de zuster zette ze ‘Tootsie Roll’ aan en begon te dansen. “Ik wist, zelfs door de pijn: ‘als ik blijf bewegen zal ik makkelijker van dit kind bevallen.'” Haar partner Connell filmde het om te delen met vrienden.

Authentiek

familie gelukkig dansen bevalling“Alles op het filmpje is authentiek”, vertelt Connell, “de pijn, het breken van de vliezen…” Het gaf hun niet alleen wat plezier tijdens de pijn van het bevallen, maar het hielp ook echt voor de bevalling. “Het is een bewijs dat je het kán, je kúnt natuurlijk bevallen,” aldus de vader. Het jongetje werd gezond geboren en zijn ouders en zusje zijn super blij!

Bron: Facebook Brigham and Women’s Hospital

Lees ook: de grappigste dingen die bevallende vrouwen hebben geroepen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*