Dit ziet jouw baby’tje…!

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Volgens mij vraagt iedere ouder het zich af: wat ziet mijn kindje eigenlijk? Ziet ‘ie me verliefd kijken als ik in de deuropening sta of ziet hij me pas als ik recht boven de wieg hang? Goed nieuws: we hebben een tool gevonden waarmee je dit kunt ontdekken!

Wat ziet mijn baby?

Opticiens ontwikkelden de ‘Wat ziet mijn baby-tool’: hierin kun je heel eenvoudig bekijken wat je kindje kan zien en ook hoe zijn of haar gezichtsvermogen zich ontwikkelt in het eerste jaar. Superinteressant en errug leuk in beeld gebracht. Met een handige schuifbalk in deze tool kun je eenvoudig zien hoe je baby van maand tot maand meer kan zien. En het leuke is dat je per fase ook nog weetjes kunt lezen en tips krijgt om het zichtvermogen van je kindje te bevorderen, bijvoorbeeld door middel van leuke spelletjes.

Check wat jóuw baby kan zien!

Klik op onderstaande tool om te ontdekken wat jouw kindje kan zien, of ga direct naar de website waar je dit kunt ontdekken!

Wat ziet mijn baby?

Bron van de tool: Vision Direct

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*