Adele over moederschap: “Het is f***ing moeilijk”

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Adele gebruikt geen halfzachte woorden als het gaat over het ouderschap: “Het is fucking moeilijk”. Voor ze haar nieuwe single ‘Hello’ en haar derde album ’25’ maakte, nam ze bewust de tijd om zich op haar gezin te focussen.

Bewuste keus voor ouderschap

Adele en haar partner Simon Konecki kregen in 2012 hun eerste kind: Angelo. Adele, die toen 27 jaar oud was, nam daarna bewust de tijd om er voor haar baby te zijn. Of ze nu een celebrity is of niet, ze gaat er echt voor.

Met het verleden afrekenen

“Ik denk dat ik met het album probeer om met het verleden in het reine te komen,” vertelde Adele. “Het moeder worden en het tegen de dertig aanlopen zorgt ervoor dat ik gewoon de capaciteit niet heb om me zorgen te maken over dingen waarover ik me vroeger graag zorgen maakte. (…) Nu ik moeder ben, heb ik maar zoveel ruimte in mijn hoofd. Ik zal veel rotzooi op moeten ruimen, wat erg therapeutisch is, want ik kan echt wrok koesteren. Het leven is zo veel makkelijker als je het verleden niet oppot”.

Lees ook: Angelina Jolie gaat met haar kinderen op de foto voor Vogue.

Moederschap is moeilijk, maar fenomenaal

Over het moederschap vertelt Adele: “Het is fucking moeilijk. Ik dacht dat het makkelijk zou zijn: ‘Iedereen doet het toch, hoe moeilijk kan het zijn?’ Ohhhh… Ik had geen idee. Het is moeilijk, maar het is fenomenaal. Het is het beste wat ik ooit heb gedaan. Hij maakt me een eikel en hij maakt dat ik me jong voel en het is niets meer ontnuchterend als een kind dat tegenstribbelt en niet doet wat je hem vraagt. Vroeger draaide de wereld om mij, maar nu draait het om hem.”

Bron: i-d.vice.com

Uitgelichte foto: Adele [Someone Like You] van AlexKormisPS (ALM). Aanpassingen werden gemaakt. Licentie: CC 2.0.
Overzichtsfoto: Flickr

Bekijk ook dit geniale filmpje: het moederschap samengevat in 1 kort filmpje.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*