Deze vrouw is zwanger van een vierling!

vrouw zwanger van vierling

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

We interviewden op deze blog al de moeder van een tweeling en van een drieling, en nu ontdekten we ook een vrouw die zwanger is van een vierling!

Vierling

Ashley en Tyson uit Utah in de Verenigde Staten, probeerden al 8 jaar zwanger te worden. In juni onderging Ashley een IVF-behandeling waarbij 2 eitjes werden teruggeplaatst. Beide eitjes splitsten én werden bevrucht, waardoor ze nu zwanger zijn van een vierling! Dit nieuws brachten ze op een hilarische manier de wereld in:

vierling

De kans dat beide eitjes splitsen is maar 1 op 1.000.000! Het echtpaar deelt al hun avonturen op een speciaal aangemaakte Facebookpagina. Ashley deelt haar buikfoto’s hier en ze geven updates over speciale sponsoracties die ze organiseren.

vierling buikPasgeleden deelden ze een geniale foto van een speciale tafel die Ashleys vader heeft gemaakt, met daarin 4 stoeltjes, om de kindjes eten te kunnen geven. Morgen kunnen ze bekend maken welk geslacht de kindjes zullen krijgen. In hun geval hebben ze kans op 4 jongens, 4 meisjes of 2 jongens en 2 meisjes. Houd de pagina dus in de gaten!

 

Update: het geslacht van de vier kindjes is bekend! Ashley en Tyson deelden deze video. Zie jij wat ze krijgen?

 

 

>> Lees ook het vervolg: Ashley en Tyson onthullen de namen, en kwamen voor een gevaarlijke operatie te staan.

Dit komische filmpje met een klein Nederlands meisje gaat viraal, en wij begrijpen wel waarom :) Bekijk ook deze fotoserie van een schattige drieling!

Foto van vierling via Shutterstock

One comment

  1. 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*