Deze vrouw wil bevallen in de oceaan, met een dolfijn als vroedvrouw.

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De Amerikaanse Dorina Rosin is van plan om te midden van dolfijnen te bevallen, in de oceaan bij Hawii. Experts waarschuwen echter dat het veel te gevaarlijk is – het wemelt daar namelijk van de witte haaien…

Oceaanbevalling

Hoewel waterbevallingen geen opmerkelijke keus meer zijn, gaat Dorina nog een stap verder.  Dorina, een spirituele genezer, en haar man Maika, die van Hawaii komt, kiezen ervoor om in de oceaan te bevallen, met een dolfijn als vroedvrouw. Het stel is er heilig van overtuigd dat de geluiden die dolfijnen produceren geneeskrachtig zijn.

Zwemmen met dolfijnen

Ter voorbereiding op de bevalling zwom Dorina -toen 38 weken zwanger- al een keer met dolfijnen. De beelden zie je hieronder – gemaakt door Channel 4 die een documentaire over bijzondere bevallingen maakt.

Levensgevaarlijk

Deskundigen raden de onderwaterbevalling in zee sterk af, en geven aan dat haar plan levensgevaarlijk is, voor haar maar vooral ook voor de baby. “Dit moet het slechtste idee ooit zijn, voor een natuurlijke bevalling, aldus wetenschapsjournalist Christie Wilcox. Ze schrijft dat wetenschap aantoont dat dolfijnen in het wild onvoorspelbaar zijn, en niet te vertrouwen zijn in de buurt van een zwangere vrouw. “Dolfijnen doden soms de kleintjes van hun rivalen. En dan heb je ook nog witte haaien die af kunnen komen op het bloed van de bevalling. Wil je echt een dier naast je hebben als je enorm kwetsbaar bent?”

Bekijk ook dit bijzondere filmpje van een zwangere vrouw die met dolfijnen zwemt.

Dorina en Maika zien echter geen mooier begin voor hun kindje dan een bevalling als deze. Dorina: “Ik hoop dat mijn kind straks de taal van de dolfijnen meekrijgt. Het zou mooi zijn als de baby straks ‘dolfijns’ spreekt’.”

Bron: Dailymail, bron foto: Channel4.

Bekijk ook deze beelden: orang-oetan kust buik zwangere vrouw.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*