De populairste filmpjes van 2015

populairste filmpjes 2015

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Afgelopen jaar vlogen de schattige, bijzondere en lieve babyfilmpjes ons om de oren. Wij zochten uit welke filmpjes het meest door jullie zijn bekeken. De top 5 populairste filmpjes vind je hieronder.

De meest populaire filmpjes van 2015

1. Oh my! Ze verwachtte een baby op de echo en toen zag ze dit…

Op nummer 1 staat het hilarische filmpje van Jimmy Kimmel. Jimmy staat bekend om zijn legendarische grappen. Dit keer haalde hij een grap uit bij zijn tante Chippy, die nog nooit bij een echo aanwezig is geweest. Wij hebben ons kostelijk vermaakt tijdens het kijken van deze video.

2. Deze mannen dachten dat vrouwen de weeënpijn overdreven

Het tweede populairste filmpje is de video van deze twee mannen. Ze hebben grote praatjes als het gaat om weeënpijn, maar als ze eenmaal de weeën voelen, piepen ze heel anders…

3. Jongetje belt 911 en de reden waarom doet je glimlachen

Dit kleine jongetje belde 911 voor een ‘noodsituatie’. Hij moest namelijk wiskundehuiswerk maken en daar had hij wat hulp bij nodig. Sweet!

 Lees ook: Dit is de populairste naam ter wereld!

4. Heftig verhaal: 14 weken na de geboorte van haar zoontje, veranderde alles…

Kellie Haddock raakte haar man kwijt in een ernstig auto-ongeluk, toen haar zoontje pas 14 weken oud was. In het filmpje vertelt ze haar verhaal en zie je hoe ze, 10 jaar na het ongeluk, haar redders opzoekt en bedankt.

5. Echt, mensen zonder kinderen hebben geen idee

Comedian Michael McIntyre maakt in dit filmpje duidelijk hoe het leven van mensen verandert als ze kinderen krijgen. Wij hebben dubbel gelegen van het lachen!

Lees ook: Geniaal filmpje – babyhapje als zwangerschapsaankondiging

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*