5 situaties waarin een draagzak onmisbaar is

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Het lijkt soms wel alsof je per se een keus moet maken: óf je gaat voor een kinderwagen, óf je gaat voor een draagdoek of draagzak. Volgens mij hoef je helemaal niet te kiezen en kun je ze het beste allebei in huis halen. In sommige situaties ben je dankbaar voor je kinderwagen, en in sommige situaties ben je heel blij met een draagzak. Welke situaties dat zoal zijn? We zetten er 5 op een rijtje.

5x wanneer een draagzak onmisbaar is

1. Als je naar het strand gaat

Want zegt nou zelf – met een kinderwagen door het zand is niet te doen. En omdat je ook al de koelbox, parasol, tas met eten en de zwemband draagt, is het errug handig om je kindje in de draagzak te hebben.

2. Als je boodschappen  gaat doen

Omdat het 1. niet te doen is om in de Kruidvat met een kinderwagen door het gangpad te komen, en omdat je 2. zonder kinderwagen veel meer plek hebt in de kofferbak :)

3. Als je de trap af moet

Ik woon in een flat en onze achteruitgang heeft geen lift. Zes trappen af met een kinderwagen is … even denken … geen optie, en dan is een draagzak superhandig, als ik bijvoorbeeld naar de ijszaak móet, die aan de achterkant van het gebouw zit.

4. Als je een plakbaby hebt

Je baby blijft maar huilen als je ‘m ergens neerlegt, maar jij moet nog koken, stofzuigen en een schilderij ophangen. Hoppa: baby in de draagzak en jij hebt lekker je handen vrij.

5. Op het vliegveld

Reizen met een baby blijft een uitdaging, maar een draagzak verlicht de pijn een beetje… Omdat je geen kinderwagen mee het vliegtuig in kan nemen, en het soms best een eind lopen kan zijn naar de gate, is een draagzak zo’n beetje een onmisbaar item op het vliegveld.

Ken je de MyCarrier™ draagzak van Stokke® al? Dit is een ergonomisch ontworpen draagzak die zowel op de buik als op de rug te dragen is, en ook nog verstelbaar is. Zo heeft hij de perfecte pasvorm en kun je er lekker lang mee doen! De draagzak is te koop in verschillende basiskleuren zoals rood, donkerblauw en zwart, maar er zijn sinds kort ook twee gave varianten uit de Athleisure-collectie waarin grijs wordt gecombineerd met koraal of marineblauw.

Heerlijk toch, je kindje zo dichtbij in de draagzak? En – zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen – ook nog eens errug praktisch. Ken jij nog een situatie waarin de draagzak onmisbaar was?

Dit artikel is een leuke samenwerking met Stokke®.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*