Deze outdoor essentials van Koeka mag je niet missen!

koeka outdoor essentials musthaves zomer

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Yes, de zomer komt er weer aan! Dat betekent dat het warmer wordt en alle winteritems weer de kast in mogen. Maar is jouw baby’tje al helemaal klaar voor warmere temperaturen? Met deze outdoor essentials van Koeka kun jij deze zomer heerlijk met je kleintje naar buiten.

Nieuwe stijlvolle outdoor items van Koeka

Het leuke van deze producten: ze zijn het hele jaar door te gebruiken (ja, zelfs als het weer kouder wordt!) en zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren.

Zonnekap

Jij geniet van warme zonnestralen in je gezicht, maar je baby’tje vindt het felle licht iets minder leuk. Een zonnekap mag dus niet ontbreken in de zomer. Deze zonnekap van prachtige wafelstof (te zien bij nummer 1 op onderstaande foto) houdt zon en wind tegen en is ook nog eens heel stijlvol!

Lees ook: 5 rare spullen die je niet kunt missen in je luiertas

Hoes voor maxi-cosi

Een katoenen hoes in de maxi-cosi is met het warme weer is heel prettig voor jouw kleintje. Deze mooie hoes is vochtabsorberend en houdt vuil tegen. Je ziet een stukje van de hoes bij nummer 2 op onderstaande foto.

koeka buggy purse outdoor essentials

Babydekje

Wanneer het te warm is voor een voetenzak, maar toch te koud is om zonder bescherming naar buiten te gaan, is een babydekje ideaal. Het houdt je baby’tje warm genoeg om lekker buiten te gaan wandelen. Bekijk het dekje bij nummer 3 op bovenstaande foto.

Buggy Purse

Helemaal in stijl van het babydekje en de zonnekap! De Buggy Purse klik je aan de wagen en is superhandig als je een boodschap gaat doen en niet wilt slepen met een extra tas voor je portemonnee en kleine items voor je baby. En ook dit item is weer gekleed in de bekende wafelstof van Koeka. Je vindt de Purse bij nummer 4 op bovenstaande foto.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*