47-jarige vrouw bevalt onverwachts van een baby

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

De 47-jarige Judy Brown ging naar het ziekenhuis, omdat ze ondragelijk pijn had in haar buik. Een uur later lag ze met een prachtige verrassing in haar armen: een dochtertje!

Dikke buik

Hoewel Judy doorhad dat ze aankwam, had ze niet door dat dit kwam door een zwangerschap. Ze dacht dat haar veranderende figuur kwam door de menopauze. Ook haar man Jason had niets door. Wél vond hij het vreemd dat haar buik niet zacht was, maar hard. Iets wat niet logisch is, wanneer je gewoon wat aankomt.

Verrassing: je gaat bevallen

Toen Judy enorme pijnen kreeg, werd ze met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar kregen ze van de arts verrassend nieuws te horen: “Tja, het is goed nieuws: je hebt geen blokkades of iets: je bent zwanger en je gaat nu bevallen.”

Lees ook: Libanese bevalt -onverwachts- van een vijfling

Is het een droom?

Een uur later heeft het stel hun prachtige dochter Carolyn Rose in hun armen, terwijl ze het nog steeds niet kunnen geloven. Na 22 jaar huwelijk is dit het eerste kind van Judy en Jason Brown. Jason vertelt: “Ik heb het idee dat ik nog steeds bij de spoedeisende hulp wakker kan worden en me realiseer: ‘Hé, dit was alleen maar een droom. WAT?'” Zowel Judy en Jason zijn gelukkig erg blij me de komst van Carolyn Rose.

Bron: Jezebel

Lees ook over deze onverwachte bevalling: “In de toiletpot zak ik twee oogjes die me aankeken.”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*