Originele foto als zwangerschapsaankondiging

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Kelley en Justin gingen -toen ze zes maanden getrouwd waren-, op familiebezoek in Florida. Kelley was ontzettend moe en sliep bijna de hele reis, achterin de auto en in het hotel dat ze geboekt hadden. Toen ze een paar dagen later een zwangerschapstest deed, ontdekte ze waarom ze zo moe was: ze was 6 weken zwanger! Ze besloot het meteen aan de familie te vertellen, op een originele manier. Ze gingen de beide families langs met foto’s van de trip, en de laatste foto was deze:

Originele zwangerschapsaankondiging

Reacties

Kelley vertelt: “De reacties waren geweldig! Het duurde bij iedereen even voor ze het doorhadden. M’n mams reactie was het best: ze sprong en schreeuwde wel 10 minuten lang :) Justins vader ging echt op zoek naar de derde persoon op de foto!”

Op de 20-wekenecho (bovenaan deze blog) bleek dat ze een meisje kregen. Inmiddels is dochter Ella geboren, en bleek Kelley na een tijdje zwanger van een tweede! Ook dit keer gingen ze voor een originele aankondiging:

Zwangerschapsaankondiging origineel

Deze foto lieten ze zien aan familie en vrienden. En haar ouders liet ze gewoon het kamertje binnenlopen, zodat ze zelf het bordje konden lezen. De tekst op het bordje is: “Eviction Notice – Please note that you are required to vacate the premises within 40 weeks as a new tenant is expected to move in in April. -Sincerely The Department of Family Planning.” Oftewel: “Uitzettingsbevel – U wordt verwacht dit pand binnen 40 weken te verlaten, aangezien een nieuwe bewoner wordt verwacht in april – Afzender Het Departement van Familie Planning.” Wat een originele manier om je zwangerschap aan te kondigen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*