Zwangere Kim Kardashian: “Ik voel me een walvis!”

Babyblog’s favorites

Bekijk de collecties, kies een mooi kaartje en pas deze aan naar je smaak!

Arme Kim Kardashian, ze zit momenteel totaal niet lekker in haar vel. Ze is 7 maanden zwanger van haar zoontje (die ze volgens geruchten misschien Easton West wil gaan noemen!) en vindt het verschrikkelijk. Eens in de zoveel tijd schrijft ze een blog op haar eigen website, waarin ze eerlijk vertelt over haar ervaring.

Eerder, met 6 maanden, schreef ze al: “Ik zal eerlijk zijn: voor mij is zwanger zijn de verschrikkelijkste ervaring uit mijn leven! Haha! Ik geniet van geen enkel moment en ik snap niks van mensen die er wel van genieten.” Iets verderop legt ze uit waarom: “Misschien komt ’t door het opzwellen, de rugpijn of gewoon de complete mindfuck: je hele lichaam zet uit en niets past. Ik voel me alsof ik niet in mijn eigen lijf zit.” Gelukkig sluit ze af met: “Echt, het is het allemaal ZO waard wanneer je je kostbare baby in je armen houdt. Tot zover mijn geklaag, het is het 100% waard en meer!!”

Bekijk ook Kims zwangerschapslooks van haar vorige zwangerschap.

In haar laatste update – met 7 maanden- schrijft de mama van North West (35): “Ik voel me een walvis! Ik heb de hele tijd zin in tacosalade en Mexicaans snoep – maar dat kan ik niet eten want daar krijg ik te veel maagzuur van. M’n zoontje ‘zit’ op m’n blaas, dus ik moet elke 5 minuten plassen!” Gelukkig is Kims familie een grote steun voor haar. Voor haar 35e verjaardag had man Kanye zelfs voor ‘nepbuiken’ voor de gasten gezorgd, zodat Kim niet de enige met een grote buik zou zijn. En een paar dagen later kreeg ze van haar vriendinnen een superchille babyshower in pyjama:

Gelukkig ziet ze ook wel weer de humor van dit alles in, getuige haar laatste Instagram-update: “Ik voel me echt extra dun naast al deze supermodellen, haha!”

Lees ook: zo maakte Kim bekend dat ze een jongetje krijgt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*